Caimacan-Kővágó Kata

Mi már tudjuk, hogy Kata lesz az közülünk, akitől biztosan minden program kialakítása során elhangzik az a kérdés, hogy „ez mind szép és jó, de hogy fog ez beépülni, mitől lesz ez valóban egy hasznos tudás a résztvevők számára?”

A gyakorlati megoldások, a kipróbálás elkötelezett híve. Csak a személyes megélés, tapasztalás erejében hisz a tréning során mindenáron végigpörgetett prezentációk nélkül.
Kővágó-Kata-Trainershub

Milyen témában keresd őt?

21 éves kora óta folyamatosan dolgozik, nagy multik értékesítési képviselőjeként, majd később vezetőjeként. Korán megtapasztalta, hogy vezetőnek lenni nagyon is magányos meló, és 5 év vezetői tapasztalatot pontosan 5 év alatt lehet megszerezni, itt sajnos nincsenek a célhoz vezető rövidebb utak. Létezik viszont gyorsító sáv, ha van melletted egy hiteles, tapasztalt fejlesztő szakember, vagy egy felkészült és elkötelezett mentor, aki hisz benned, lát téged és támogat. Ez a felismerés késztette egy karrierváltásra 2012-ben, ahol előbb HR területen, majd később célzottan a fejlesztői oldalon találta meg azt a terepet, ahol valódi értéket tud teremteni.

Kata mindig azon lesz, hogy olyan közeg jöjjön létre, amiben komfortos vagy ránézni a saját, jelenlegi működésedre, majd ezt követően képes legyél a lehetőségeidet megtapasztalni az adott témában. Legfontosabb célja, hogy minden vezető, akivel együtt dolgozik, megkapja azt a korszerű tudást, saját tapasztalatot, vagy azt az éppen számára akkor szükséges egy mondatot, kérdést, amivel erősebbek, tartalmasabbak lesznek kapcsolatai, és így sokkal hatékonyabb a munkával töltött ideje is.
Újrakezdő futó, szuperlelkes hobbicukrász és ha tehetné (nyilván erre halvány esélye sincs), napokat töltene olvasással.

Információk

Cégadatok

Süti szabályzat

Kapcsolat

Digital Business Kft. (Trainer’s Hub)

2051 Biatorbágy, Rákóczi utca 55. A. ép.

Telefon: +36 30 524 0901

© 2023 Website & Design by HumanIQ

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Elfogadom
Elutasítom